Euregio Egrensis: Evropské farmářské trhy v Plauen

Evropské farmářské trhy v Plauen jsou konečně zpět a my tam budeme také!

Letošní 26. ročník Evropských farmářských trhů bude ve dnech 2. – 9. dubna 2022 pro Plauen a okres Vogtland významnou událostí. Na akci se opět přihlásilo mnoho vystavovatelů z 12 evropských zemí. Trh se tradičně koná v hale na střeše nábytkového centra Biller v Plauen.

Farmářský trh je otevřen denně od 10 do 18 hodin. Pořadatelem je sdružení “Vogtländischer Bauernmarkt” e.V. Rothenkirchen.

Zastoupené země: Itálie, Německo, Rakousko, Maďarsko, Polsko, Chorvatsko, Česká republika, Francie, Řecko, Nizozemsko, Bulharsko, Švýcarsko.

A samozřejmě EUROPE DIRECT Vogtland a EUREGIO EGRENSIS. Na našem stánku si můžete zatočit evropským kolem štěstí a získat tipy na další cestu do čtyř zemí. Pokud hledáte tipy na dovolenou a trávení volného času v sousední zemi, budete po celý týden trhu “krmeni” různými turistickými mapami a informačními materiály. Zejména pro milovníky městských výletů, procházek, pěší turistiky a cyklistiky! Ať už sólo, ve dvojici, ve skupině nebo jako rodina.

WILLKOMMEN a VÍTEJTE, milí cestovatelé z pohraničí, milovníci umění a kultury! Užijte si to!